Residential Lounge

Sutton Housing Society | Sutton

Following on from our previous project for Sutton Housing Society we were approached to refurbish a residential lounge at Trickett House. The project involved a complete refurbishment of the lounge as well as refurbishment of the communal kitchen and interlinking corridor.

As the building was still inhabited throughout the works it was crucial that we kept disruption to a minimum and completed the project as swiftly as possible.

icon_chevron_down_lrg

The Lounge

The lounge is on two levels. To ensure all residents were able to make full use of the facilities we installed an updated passenger lift. The upper level provides a quiet space with a soft seated reading nook and bespoke ash bookcases. To the lower level there is a variety of comfortable seating available. There is also a large dining table allowing the residents to eat together. Warm and muted paint colours were used to create a warm, homely environment.

The Kitchen and Patio

The new kitchen is now bright and modern. There are seats and tables available to provide another communal space for residents. There is new lighting throughout including three new pendants over the island. The kitchen opens out onto a patio area with a timber pergola which we built as part of the project. This area now provides an excellent communal area for the residents to enjoy all year round.

Similar Projects

Bytes Security Solutions

Bellsure

Cello Health

Concordia International

Find out more
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 1939874566.

Get in touch

Request a callback