Storage Mezzanine Floor

National Oceanography Centre | Southampton

CID built a new storage mezzanine floor in a warehouse at UK’s leading oceanographic research facility. The floor gave the company an extra 50% of storage floor space, negating the need for a costly move. Due to the storage mezzanine’s close proximity to the sea the whole structure was required to be galvanised. The project was completed to cost and to the client’s satisfaction and handed over to the client early. We provided the design, supply and installation of a galvanised storage mezzanine and access stairs. New general and emergency lighting were installed and we undertook the re-routing of existing cables and trunking.

 

icon_chevron_down_lrg
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Get in touch

Request a callback