Mezzanine Floor

Woking Boxing Club | Woking

We installed a small mezzanine floor at Woking Boxing Club to expand the amount of gym space available as the club grew. Heavy duty fixtures and fittings were specified to ensure the newly refurbished space will withstand the demands of a working boxing club. The new mezzanine level increased the available space by 50% which will provide valuable training space for the boxers using the gym.

To keep the project on budget it was important that the existing wooden gym flooring was kept so we had to work the new structure carefully into the current space. The flooring around the columns which were dropped in to support the new mezzanine had to be made good and ensure a smooth and seamless finish.

The black and chrome metal staircase up to the new floor blends well with the existing metal roof supports and the industrial down lighters that run across the ceiling. The gym below now feels so much more spacious without the large pieces of exercise equipment taking up floor space. Having the separate designated spaces will also help the boxers get the most out of their time at the gym.

icon_chevron_down_lrg
This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 1939874566 Feed will not update.

Get in touch

Request a callback