Reception Refurbishment

Finsbury Library | London

Finsbury Library contacted us to undertake their reception refurbishment. The brief was to make the library a warm and welcoming place to visit while keeping inline with their digital branding profile.

The dominant feature was the curved partition wall built using oak slats and a large bespoke reception desk. The doors of the same oak were set into the partitioning to create a smooth, seamless wall. Feature LED lighting was placed in the shadow gap around the partitioning to create a halo effect and a plasterboard ceiling was built. The no slip vinyl flooring in a neutral colour and glass doors created a sense of space and light.

icon_chevron_down_lrg
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Get in touch

Request a callback