HOME

ABOUT

OUR WORK

01306 885099

HOME

ABOUT

OUR WORK

OFFICE REFURBISHMENT | REDHILL

Our work for a pensions company took place over two floors. We built new half glazed partitioning to create a new finance office as well as a number of new meeting rooms and a boardroom. We fitted new carpet and decorated throughout the two floors including brightly painted columns. The reception area was redecorated and feature lighting was installed and new soft seating put in. A new communal kitchen area was redesigned with tiled splash backs. The existing storage was reconfigured to work with the new design and bespoke screens were added to the existing desks to add privacy to the work areas.

Size

18,000 sqft


Location

Redhill

 

Timescale

8 weeks

WORK INCLUDED

Redecorating and refurbishment over 2 floors

Tape Jointed stud partitioning

Carpeting throughout

Feature lighting in Reception

New furniture in meeting rooms and boardroom

Soft seating in Reception

New kitchen

Coloured columns

Reconfiguration of existing storage

New screens for existing desks

 

 

Inspiring

WORKPLACES