HOME

ABOUT

OUR WORK

01306 885099

HOME

ABOUT

OUR WORK

INDUSTRIAL OFFICE | CRAWLEY

Our client is an international non-profit organisation who were relocating from central London and chose their new premises due to the excellent transport links. We were tasked with redesigning their open plan office space to include a new boardroom complete with AV and data, and a separate CEO’s office.  We fitted the CEO’s office partitioning with switchable film allowing the glass to interchange from frosted to clear as required. Due to the nature of the company’s work they required a number of practical facilities to be included in the space including a wet room with showers, lockers for the staff and shelving and racking.

Size

5000 sqft


Location

Crawley

 

Timescale

5 Weeks

Remote controlled switchable privacy film

WORK INCLUDED

Partitioning to form 1st Floor offices and meeting rooms

New lighting and emergency lighting

Decoration

Tea Point

Wet Room

New Air conditioning and ventilation and the removal of the redundant services

Creation of a secure Store Room

Renovation of the fire escape, fire exit doors and roller shutter door

Switchable film

Lockers

Racking and Shelving

 

 

Inspiring

WORKPLACES